שתף |

קוטולטה - שניצל מבשר בקר // מלכת המטבח הטריפולטאי

11.08.2011
מתכוני בשר | מנות עיקריות | כללי
מספר מנות: 5
זמן הכנה: 30 עד 60 דקות
  • ארוחה בשרית

מתכון מעולה ועסיסי לבשר כתף. התמונות מדברות בעד עצמן. זה לא רק נראה טוב, יש לזה טעם גן עדן.מומלץ להכין לצד צ'פס או קוביות תפו"א אפויים ויש לכם ארוחת מלכים

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • בשר מספר 4 ( כתף מרכזי ) - 7 פרוסות דקות
  • ביצה טרופה
  • קורט מלח
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. לחמם במחבת שמן (לטיגון) 
  2. לטבול  כל פרוסת בשר בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם
  3. לטגן במחבת עד שמזהיב
  4. בתאבון

 

ציון גולשים: 7.7
דירוג:

דירגו: 10
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים
30.12.2013
דירוג:

מאת: אוהבת לבשל

הכנתי...יצא מעולהההההההה

13.08.2011
דירוג:

מאת: אריאלה

זה השניצל המקורי!

11.08.2011
דירוג:

מאת: דודו

איזו מלכה.רק חסר צ'יפס ואני מתעלף פה.