שתף |

קציצות טונה שילדים אוהבים וגם מבוגרים // דפי מור חרותי - החוויה היפנית

10.09.2012
מתכוני דגים, מתכונים לחגים, מתכונים לילדים
מספר מנות:
זמן הכנה: 15 עד 30 דקות

הכנתי לצהריים קציצות קוטלט טונה יפניות שילדים אוהבים... טעימות בטירוף! נחטפו ע״י הילדים שלי תוך פחות מ 5 דק׳ :-)

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 2 קופסאות טונה משומרת (בשמן או מים) מסוננות היטב
  • 1 תפוח אדמה מבושל ומערוך לפירה
  • 1/2 כוס פירורי פנקו יפניים או פירורי לחם
  • 1-2 כפות שומשום
  • 2 ביצים
  • מיץ מרבע לימון טרי
  • כף רוטב סויה
  • 1/3 כוס עלי פטרוזליה קצוצה
  • כף שמיר קצוץ
  • מלח ופלפל גרוס
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

  1. למעוך בקערה את הטונה
  2. להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב היטב
  3. לחמם מחבת עם שמן הקנולה
  4. להכין את קציצות הקוטלט בגודל אחיד
  5. לטגן היטב משני הצדדים עד להשחמה
  6. להוציא ולהניח על נייר סופג
  7. ולהגיש מיד...
  8. בתיאבון - איטדקימאס! :)  

 

ציון גולשים: 9.6
דירוג:

דירגו: 5
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים
11.09.2012
דירוג:

מאת: נהדר!

11.09.2012
דירוג:

מאת: רפי

הכנתי הת המתכון וכל המוסיף גורע..טעם הקציצות גן עדן