שתף |

רביולי קקאו ממולא שוקולד ופירות יער // המדריך לבשלן

22.02.2012
קינוחים ומתוקים, מתכונים לפסטה, עוגות ועוגיות, מתכונים לחטיפים, מתכונים לילדים | קינוחים ומתוקים, מתאבנים ונשנושים
מספר מנות:
זמן הכנה: 30 עד 60 דקות
  • מצריך הכנות מראש
  • ממולאים

מתכון בצק רביולי קקאו ממולא שוקולד ופירות יער

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

בצק פסטה:

  • 40 גרם קקאו
  • 50 גרם חמאה
  • 1 קילו קמח
  • 10 ביצים
  • קורט מלח

 

  • שוקולד בטמפ'החדר למילוי
  • ריבת פירות יער
  • רוטב וניל

אופן ההכנה

  1. נערבב את החומרים של הבצק ועד היווצרות בצק
  2. נעביר למכונת הפסטה ונלוש
  3. ונעבוד עד למידה הרצויה מספר סיבובים
  4. נקמח את הבצק עם קמח
  5. ניצור מלבן ארוך
  6. ננקה מקמח מהחלק העליון ויוצרים וחותכים קוביות
  7. נבריש עם מעט מים
  8. ניצוק מעט מהשוקולד או מהריבה באמצע הריבועים/מלבנים.
  9. נגלגל לחצי ונגלגל שוה ונלחת בקצוות על ליצירת סוכרייה
  10. את תהליך הבישול לא רואים בסרטון אך כמובן שיש לעשות בהתאם להכנת רביולי רגיל: לבשל 7-8 דקות במים רותחים ועוד 1 – 2 דקות עם רוטב שהכנתם (רוטב וניל מומלץ) 

המתכון ניתן באדיבות הבלוג המדריך לבשלן

http://www.cookinguide.co.il/

שבו השף חיי עטיה מדריך אתכם איך מבשלים.

ציון גולשים: 8.3
דירוג:

דירגו: 3
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים
01.05.2013
דירוג:

מאת: ממש מעולההההה