שתף |

פירה פרווה // גברת פלפלת מערכת

11.01.2012
מתכונים לתוספות, מתכונים לסלטים, מתכונים לילדים | מנות ראשונות, סלטים ותוספות
מספר מנות:
זמן הכנה: 30 עד 60 דקות
  • כשר
  • פרווה
  • מצריך הכנות מראש

 

פירה פרווה - כי לא חייב להכניס שמנת לכל מתכון. מתכון מוצלח לפירה מדויק וטעים. פירה תפוח אדמה טעים ,מוצלח ולא משמין.

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 2-3 תפוחי אדמה בינוניים
  • מים לריכוך התפוחי אדמה
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • חצי כף שמן
  •  מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים במים קרים
  2. מכניסים לתוך סיר עם מים (שהמים ייכסו את תפוחי האדמה)
  3. ומחחמים על הכיריים כ 40 דקות (עד שהתפוחי אדמה רכים די)
  4. בסיום מסננים מהמים וחוזרים וממשיכים עוד כ2 דקות לשים את התפוחי האדמה בסיר על האש כשתוך כדי מועכים את תפוחי האדמה למרקם פירה.
  5. שמים את התפוחי האדמה המעוכים היטב בצד בקערה
  6. מחממים מחבת/סיר עם שמן ומטגני את הבצל
  7. כשבהצל משחים (חום כהה)
  8. יוצקים אותו על הפירה ומוסיפים חצי כף שמן.
  9. מתבלים לפי הטעם (אפשר לטעום)
  10. מערבבים היטב

והמנה טעימה :פירה תפוחי אדמה פרווה טעים ומוכן!

 

ציון גולשים: 5.4
דירוג:

דירגו: 20
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים
24.09.2013
דירוג:

מאת: ממש קל

30.05.2013
דירוג:

מאת: יופי

20.05.2013
דירוג:

מאת: טעים ממששששש

19.12.2012
דירוג:

מאת: מעיין

הכנתי את הפירה עכשיו ויצא מעדן!!! ממש טעים!