שתף |

סלט סלק מרוקאי // רוזה מערכת

24.07.2011
מתכוני עדות, מתכונים לתוספות, מתכונים לסלטים | מנות ראשונות, סלטים ותוספות | מרוקאי
מספר מנות: 5
זמן הכנה: שעה עד שעה וחצי
  • כשר
  • פרווה
  • ארוחה צמחונית

מתכון מרוקאי קלאסי וטעים לכל אוהבי הסלק.

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 6 יחידות סלק
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק
  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • 2כפות שמן
  • 1/2 כוס חומץ
     

אופן ההכנה

  1. מרתיחים בסיר את יחידות הסלק עד אשר הם נהיים רכים (למשך כשעה ורבע).
  2. לאחר כשעה ורבע מקלפים את הסלקים וחותכים לרצועות יפות ודקות.
  3. שמים את רצועות הסלק בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
  4. מאחסנים במקרר ואוכלים את המנה קרה.
     
ציון גולשים: 6.3
דירוג:

דירגו: 3
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב