שתף |

נקניק שוקולד פרווה // מערכת

12.11.2011
קינוחים ומתוקים, עוגות ועוגיות, מתכונים לחגים, מתכונים לילדים, מתכונים לחנוכה | קינוחים ומתוקים, מתאבנים ונשנושים | כללי
מספר מנות:
זמן הכנה: שלוש עד ארבע שעות
  • כשר
  • פרווה
  • מצריך הכנות מראש

מתכון קל לנקניק שוקולד פרווה עם קוקוס.שמים בפריזר וכל פעם שבא לנו משהו מתוק ושוקולדי חותכים חתיכה.בתיאבון!!

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 120 גרם חמאה או מרגרינה( מרגרינה לנקניק שוקולד פרווה)
  • 2 חלמוני ביצה
  • 200 גרם סוכר (ככוס)
  • 125 גרם קקאו
  • 4 כפות ליקר תפוזים גרנד מרנייה (בחלק של היינות והליקרים בסופרמרקט) או ליקר אחר לטעמכם.
  • כ 200 גרם עוגיות ביסקוויטים פתיבר (הכי מומלץ)  או עוגיות חמאה ותה פשוטות 
  • 80  גרם פיסטוקים קצוצים או שקדים או אגוזים (אגוזי לוז מומלצים)
  •  שוקולד מריר קצוץ
  • קוקוס לקישוט (אפשר גם אבקת סוכר)

אופן ההכנה

  1. בקערה גדולה שיברו את עוגיות הפתי בר לחתיכות גסות.
  2. שיפכו את הליקר  לקערה וערבבו היטב- שימו בצד.
  3. בקערה נפרדת מקציפים היטב את החלמונים והסוכר עד שהכל משתלב אחד בתוך השני וישנה קצפת צהובה ואורירית.
  4. מחממים בסיר קטן על הכיריים את החמאה (על אש נמוכה).כאשר החמאה נוזלית יש לשפוך אותה על קערת הביסקוויטים ולהוסיף אח"כ את הקציפת הביצים.
  5. הוסיפו את שאר החומרים וערבבו היטב 
  6. כאשר התערובת קרירה, השתמשו בידיים וערבבו עד שהכל אחיד.
  7. בנייר אלומיניום/ נייר כסף או אפילו נייר אפייה צקו את התערובת וצרו "נקניק" ע"י גילגול התערובת.
  8. הכניסו למקרר לפחות ל4 שעות (עדיף למינימום ללילה כדי שייצא ממש טעים)
  9. לאחר שעתיים ניתן להוציא ולגלגל הנקניק על תערובת קוקוס, דבר שמשדרג את הנקניק.
  10. רצוי לפני הגשה להוציא מספר דקות לפני כדי שזה שזה ייקל על החיתוך!
  11. בתיאבון!
ציון גולשים: 6
דירוג:

דירגו: 4
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב