שתף |

ברכות ראש השנה // רוזה מערכת

03.10.2011
מתכונים לחגים, מתכונים לתוספות, מתכונים לראש השנה | מנות ראשונות, סלטים ותוספות | כללי
מספר מנות:
זמן הכנה: שעה עד שעה וחצי
  • כשר
  • פרווה
  • ארוחה צמחונית

מתכון לתבשיל ירקות של ברכות לראש השנה. בסעודת חג ראש השנה אוכלים ומברכים - מנהג המציין שיש לאכול "קרא" (דלעת או קישוא), "רוביא" (מין שעועית, או חילבה), "כרתי" (כרישה), "סלקא" (סלק, תרד או עלי מנגולד) ו"תמרי" (תמרים) ולכן מתכון זה יעזור לכם להכין את ברכות אלה לסעודת החג.

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • דלעת
  • בטטה
  • גזרים
  • קישואים
  • לוביא (כמו שעועית)
  • כרישה
  • חבוש
  • כף קינמון טחון
  • כף סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 2 בצלים קצוצים דק

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצל עד לצבע חום ומושחם
  2. הוסיפו את שאר החומרים
  3. הוסיפו 2 כוסות מים 
  4. בשלו כשעה על הגז
  5. לאחר כשעה את כל הירקות יש להניח בתבנית חד פעמית
  6. חממו וקלו בתנור בחום בינוני (170-180 מעלות) כ20 דקות.

טיפים והערות:

  • לפני סיום הבישול הדליקו מבעוד מועד את התנור
ציון גולשים: 8
דירוג:

דירגו: 1
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב