שתף |

סלמון ברוטב דבש // גרטה

10.05.2017
מתכונים קלים
מספר מנות:
זמן הכנה: עד 15 דקות

סלמון ברוטב דבש, קל פשוט ובריא.

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 4 כפות דבש
  • 2 כפות רוטב סויה (כל רוטב סויה )
  • 1 כפות חומץ לבן (עם כל חומץ אחר למעט בלסמי)
  • 1 שן שום גדול טחון (או 2 קטנים 
  • שומשום
  • פרוסות דק או בצלצלי שאלוט / בצל ירוק
  • 2 סלמון או פילה פורל, ללא עור  200 גרם כל אחד
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
     

אופן ההכנה

  1. מוציאים את הסלמון מהמקרר 20 דקות לפני הבישול.
  2. מייבשים את הסלמון עם מגבת נייר ומפזרים מלח ופלפל
  3. מערבבים  יחד את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.

 

  1. שמים שמן במחבת (טפטוף)
  2. מטגנים  על חום גבוה בינוני
  3. מניחים סלמון במחבת, ומבשלים את הצד הראשון במשך 3 דקות. ואז לבשל את הצד השני במשך 2 דקות
  4. יוצקים את הרוטב על סלמון
  5. מבשלים דקה אחת או עד שמתחילים לראות שהרוטב מתעבה מעט
  6. בדקו את הסלמון שלכם אם הוא מוכן  
  7. הכינו צלחות הגשה.
  8. מגישים סלמון מטוגן ברוטב
  9. מפוזרים עם שומשום ועירית / שאלוט, אם תרצו.

בתיאבון!

ציון גולשים: 0
דירוג:

דירגו: 0
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב