שתף |

סלט אבוקדו לפסח // נתנאלה

19.03.2017
מתכונים לפסח
מספר מנות:
זמן הכנה: 15 עד 30 דקות

סלט אבוקדו לפסח (גוואקמולי). כי אם זה מצות אז לפחות עם אבוקדו.

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 4 אבוקדו בינוניים
  • 4 עגבניות בינוניות, קצוצות
  • 1/8 כפית טחון טרי פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח, או לפי הטעם
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • 1/2 כפית אבקת שום

אופן ההכנה

  1. חותכים אבוקדו לאורכו. להסיר את האבוקדו מקליפתם לקערה.
  2. מועכים היטב במזלג או מרסק עד שהאבוקדו עם מרקם חלק.
  3. להוסיף את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  4. שומרים בקירור עד ההגשה.
ציון גולשים: 0
דירוג:

דירגו: 0
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב