שתף |

נודלס בקר // Shiran

20.05.2013
מתכונים לחגים | מנות עיקריות | אסיאתי
מספר מנות: 5
זמן הכנה: 15 עד 30 דקות
  • ארוחה רומנטית
  • כשר
  • ארוחה בשרית

נודלס אסיאטי ללק את הצלחת

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 4-7 פיטריות פרוסות
  • 2-3 בצלים פרוסים
  • חצי ראש כרוב
  • 3בצלים ירוקים
  • 2-3 גמבות אדומות
  • חצי קילו בשר בקר חתוך לרצועות בנוניות
  • 4כפות סויה
  • 4-5 כפות רוטב חמוץ מתוק
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • כורכום
  • נבטים
  • פסטה נודלס מביצים

אופן ההכנה

  1. במחבת ווק שחומם מראש עם מעט שמן מזהיבים את הבצלים
  2. מוסיפים את רצועות הבשר בקר כ-4דקות לצריבה קלה
  3. תוך כדי מערבבים מוסיפים את הירקות (גמבות ,כרוב ,פטריות ,צנוברים) ומוסיפים את התבלינים והרטבים ומערבבים טוב
  4. עד שכל הירקות והבשר סופגים טעמים
  5. במקביל בסיר עם מים חמים וכף שמן ומלח מרתיחים את איטריות ביצים כ-3-5 דקות
  6. מוסיפים את האחוריות המוכנות למחבת
  7. מקפיצים וכ-3דקות בתאבון!
ציון גולשים: 10
דירוג:

דירגו: 1
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב