שתף |

בראוניז ללא גלוטן // מיכל אנגלנדר

15.05.2013
עוגות ועוגיות, מתכונים ללא גלוטן | קינוחים ומתוקים | אמריקאי
מספר מנות: 6
זמן הכנה: 30 עד 60 דקות
  • כשר
  • מתכון מחו"ל (חוץ לארץ)

בראוניז טעימים ללא קמח ,מצויין לרגישים לגלוטן וגם כשר לפסח !

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

 
  • 75 גרם חמאה רכה או מרגרינה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 5 ביצים מופרדות
  • 200 גר’ שוקולד מריר
  • 200 גר’ שקדים טחונים
  • 100 גר’ אגוזי לוז קצוצים גס
  • קורט מלח

אופן ההכנה

 
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח.
  3. מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.
  4. מעל סיר אדים ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה .
  5. תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז מערבבבים היטב ומסירים מהאדים.
  6. מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב,אך לא קשה מדי את הקצף מקפלים לתוך התערובת.
  7. משטחים את התערובת בתבנית משומנת
  8. אופים כ-40 דקות.
  9. מצננים וחותכים לקוביות.

 

ציון גולשים: 4.8
דירוג:

דירגו: 4
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב