שתף |

עוגת גבינה ושוקולד // yafchuk

29.03.2013
עוגות ועוגיות | קינוחים ומתוקים | ישראלי
מספר מנות: 11-15
זמן הכנה: שעה עד שעה וחצי
  • כשר

עוגת גבינה ושוקולד בציפוי קרם קפה

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 750 גר` גבינה לבנה 5%
  • שמנת חמוצה של פעם 9%
  • 5 ביצים
  • כוס וחצי סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 100 גר` שוקולד מריר
  • 1 כף קקאו

לקצפת

  • 1 שמנת מתוקה 38%
  • 1 אינסטנט וניל
  • 1 כפית נס קפה(לא מגורען)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות
  2. מסננים את הגבינה והשמנת כ-15 דקות
  3. בקערה שמים את הגבינה,שמנת,ביצים,סוכר,וניל,ומלח וטורפים את כל החומרים עד לאיחוד
  4. מעבירים מחצית מכמות התערובת לקערה נפרדת ומוסיפים את הקורנפלור מערבבים
  5. ממיסים את השוקולד במיקרו מערבבים היטב ומוסיפים לתערובת (ללא הקורנפלור)מוסיפים את
  6. הקקאו ומערבבים למרקם אחיד
  7. יוצקים את התערובת הלבנה לתבנית משומנת מוסיפים את התערובת עם השוקולד מעל
  8. ממלאים תבנית גדולה יותר עם מים ומניחים מעל את התבנית עם העוגה אופים כשעה עד
  9. שהעוגה מתייצבת אך עדיין רוטטת במרכזה מצננים
  10. מכינים את הקצפת מורחים מעל ומעבירים למקרר
     
ציון גולשים: 9
דירוג:

דירגו: 2
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים
29.03.2013
דירוג:

מאת: סוף סוף מתכון מהמם

29.03.2013
דירוג:

מאת: איזו עוגה מגרה