שתף |

רוטב וינגרט // cookingwithalia

28.03.2013
מתכונים לתוספות, מתכונים לרטבים, ריבות וממרחים | סלטים ותוספות | כללי
מספר מנות: 4
זמן הכנה: עד 15 דקות
  • כשר
  • פרווה
  • מתכון מחו"ל (חוץ לארץ)

איך להכין ויניגרט מתוצרת ביתית. אין צורך לקנות מהחנות יותר, כי אחרי הסרטון הזה תוכלו לדעת איך לעשות זאת בעצמכם!

שתף |
הדפס מתכון

מצרכים

  • 1 כף חומץ לבן
  • 1 כפית חרדל דיז'ון אמיתי
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. בקערה, מוסיפים חומץ הלבן וחרדל דיז'ון.
  2. מוסיפים מלח פלפל.
  3. זכור כי הווינגרט צריך להיות מתובל היטב כי זה מה שייתן טעם למרכיבי הסלט לא המתובלים.
  4. ערבבו את כל המרכיבים.
  5. מוסיפים את שמן הזית, מעט כל פעם  בזמן הערבוב.עד לטעם המושלם.
  6. הווינגרט מוכן
  • חשוב לגבי היחס בין חומץ ושמן: תמיד לוודא שיש לכם  1/3 מהחומץ ל2/3 של שמן  (דוגמא 1 כף חומץ ושמן 2 כפות). 
  • אפשר להשתמש בחומץ שונה, שמנים שונים, ולהוסיף מרכיבים אחרים כמו כוסברה קצוצה, פטרוזיליה, וכו '
  • אפשר להיות יצירתי ולהפוך את הויניגרט לשלכם!
     

 

המתכון באדיבות אליה

בעלת האתר

cookingwithalia.com

ציון גולשים: 9
דירוג:

דירגו: 2
הוסף תגובה למתכון >> תגובות הגולשים

אין עדיין תגובות - היה הראשון להגיב